CONTRASTKLUB

Danmark

Træf i Årøsund d. 20/21. august 2005.

Rammerne var sat i form af 28 grader varmt sommervejr med masser af sol og minimal vind. Endvidere havde Frede Duus og fruen Connie, sørget for de fineste faciliteter i form af nyt klubhus, velfungerende grill, fin service (pap var bandlyst), en pragtfuld udsigt over Lillebælt ikke mindst en velfungerende opvaskemaskine.
Vi var samlet 5 Contraster (4 x C33 og 1 x C36 – alle med Røde striber på fribord!). Vi samledes til fælles frokost om lørdagen og da vores indslag fra Secumar jo desværre var aflyst, medvirkede det gode vejr til ren eftermiddagshygge. Eftermiddagsseancen sluttede med planlægning af aftenens grillparty. Formanden sørgede for optændingen – og umiddelbart indtraf Contrastsnakken og hyggen atter. Alle hyggede sig i fællesskab indtil trætheden meldte sig ved to-tiden!
Morgenparole kl. 10.00 hvorefter vi i fælles trop gæstede hinandens både og samlede en masse indtryk. Herefter et stor farvel og på gensyn – hvorefter vi stævnede mod bl.a. Fredericia, Kolding, Svendborg og Esbjerg.

ref. formand
Henrik Søegaard

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.