CONTRASTKLUB

Danmark

Installation af ny autopilot i Contrast 36.

Jeg har fået installeret en ny Raymarine autopilot EV/ACU 200 i stedet for den gamle Raymarine EV/ACU 100, som var monteret på rattet. Årsagen til udskiftningen var, at den gamle var for svag. Har ødelagt gearet to gange. Første gang i Nordsøen anden gang ud for Norges Vestkyst.
Den nye er placeret i den oprindelige kasse, som skjuler styrestangen fra rattet (se billederne). Billedet med den monterede kasse er taget efter monteringen. 
Der er fremstillet et specialbeslag i rustfrit stål, som er monteret i boltene fra rat piedestalen. Autopilotens motor og trækarm er monteret i dette beslag. 
Der er desuden svejset en stålstang på rorstammen modsat den eksisterende. Autopiloten er koblet sammen med min Garmin kortplotter via nmea 2000 systemnet. De mange kabler, som ses på billedet, stammer herfra incl. log, ekkolod, temperatur og vind. Det hele er ført til kortplotter, som er monteret på en konsol foran rattet. Konsollen er monteret på den rustfrie bøjle, efter denne er blevet forlænget og bøjet fremover.
Denne montering af autopilot betyder, at installationen ikke optager plads i agterstuverummet, hvilket var et krav til firmaet.
Det hele er købt og installeret af Navisco i Århus.
Mvh
Johannes Dalbjerg.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.