CONTRASTKLUB

Danmark

Badeplatform

27-07-2003        Niels Bækdal

Jeg har læst at der arbejdes på at lave en integreret badeplatform, formentlig som en gør det selv påbygningsmodel. Et interessant vinterprojekt, jeg har tænkt mig at ringe til Jan Magnusson i Karlstadt for at få mere information, pris, evt. tegninger, billeder, indbygningsanvisninger m.m. Er der flere der er interesseret, vil jeg lade informationen gå videre??????

27-07-2003        Niels Bækdal

Der er overraskende stor interesse. Derfor ringede jeg straks til Jan Magnusson for at høre nærmere. De svenskere annoncerer meget tidligt, for han var endnu ikke begyndt at lave skabelonen til den. Han var selvfølgelig glad for interessen, og han bad mig ringe tilbage omkring jul (02). Han regnede så med at være klar med en prototype og billeder m.m.

Da jeg selv sejler Contrast 33 var det kun denne model jeg spurgte på, men næste gang tager jeg 36’eren med. Jeg skriver når jeg hører nærmere.

27-07-2003        Erik Skovsager

Nu er det vel gået op for mange at flere damers bagdele ligner hinanden, så defor kan jeg jo lige så godt bringe et billede af en anden dames bagdel. JEG blev inspireret til at købe agterforlængning ved at se den på en norsk contrast i Hals i år 2000. Jeg tog et bilede af den og den har siden ‘irriteret’ mig, idet billedet står foran mig på skrivebordet.  Som jeg skrev laves den hos et firma i Sverige for Contrastværftet. Jeg har haft en del skriveri med virksomheden om levering af ét stk til Célestes forskønnelse. Den er nu i hus og skal i den kommende tid monteres. Jeg vil selvfølgelig gennemfotografere hele processen. Som den står hos mig nu er den meget flot og helt tilfredsstillende, men om den passer!!!???? Vi får se. Prisen: 12.500 Skr + moms + fragt. Det er i alt blevet til 14.400 Dkr. For den pris fås platform, ny stige og færdig teakdørk (der heldigvis ikke er monteret) – og DET er MEGET billigt.   

27-07-2003        Lars Andersen

Erik, du har da hermed fået det ærefulde job at fotografere damens nye bagdel efter montering. Og prisen tænker jeg også kan interessere en el. anden i samme forbindelse!

27-07-2003        Erik Skovsager

Badeplatform til 36’eren laves allerede hos PMA Snickerier AB Box 413,

Nyhamnsvägen 4, 68128, Kristinehamn.  Jeg har købt én som jer er ved at få monteret!

27-07-2003        Niels Bækdal

Jeg havde forventet at kunne fortælle om badeplatform til contrast 33. Jeg havde kontakt til Jan Magnusson før jul. Jan, der oprindelig byggede Contrasterne, er blevet pensionist, og er igang med at lave platformen til sin egen contrast 33. Arbejdet går trægt, der er jo koldt som han siger, og han planlægget ikke at sælge platforme efterfølgende. Imidlertid fortæller han, at formen går videre til Provenia i Polen, der forventes at ville sælge platforme i fremtiden. Altså ingen badeplatformsprojekt denne vinter (02). Jeg følger op, og kommer med information og evt. billeder, når Jan Magnusson bliver klar.

27-07-2003        Niels Bækdal

Så er der nyt om badeplatformen til Contrast 33. Jan Magnusson ( oprindelig producent af contrasterne) har udviklet en ny badeplatform til contrast 33. I følge Jan er hækken kan platformen bruges til både 33 og 36, da hækken er stort set ens. Jeg kender intet til priser, montage eller andre tekniske detailjer, idet platformen bliver til salg gennem Pronavia.

27-07-2003        Niels Bækdal

”På uppdrag av min far (Jan Magnusson) kommer här önskade vilder på badbryggan för Contrast 33-båten. För mer information, se och kontakta: http://www.pronavia.com/. Jan hälsar så gott och lycka till !   Regards   Björn Magnusson, Ninetechgruppen AB, Phone, office: +46 (54) 771 49 22 Phone, mobile: +46 (70) 713 49 22,  Kungsgatan 12, 652 24 Karlstad, Sweden. Web: http://www.ninetechgruppen.se, E-mail: bjorn.magnusson@ninetechgruppen.se

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.