CONTRASTKLUB

Danmark

Træf i Bogense d. 14/15. august 2004.

Bestyrelsen havde kaldt til Contrast-træf i Bogense med den gode tanke, at mere centralt kan man dårligt lægge et mødested samtidig med, at længere fra kommende ville have mulighed for at komme i bil.
Men ikke at forklejne Bogense og den derværende sejlklubs klubhus – her finder man en hyggelig købstad i særklasse, og en gæstfri sejlklub med fine faciliteter for os gæster!

Vi havde truffet aftale med Tom Carlsen fra North Sails i Allerød om en aktivitet med temaet ‘Trim i praksis’. Vi ville have Tom’s vurdering og gode råd om bådenes rigsætning, masteplacering osv., ligesom vi gerne ville have Tom med på sejltur for en lektion i sejltrim, skødning m.m.
Nu var der lige det, at tilmeldingerne til træffet ikke ligefrem stod i kø. Et andet uforudset problem var desuden, at Albin Cumulus klubben havde booket klubhuset før os!
Problemerne blev hurtigt vendt til gode løsninger – vi inviterede Cumulus-folkene med i aktiviteten med Tom – og joinede dem til gengæld i klubhuset, hvilket vi fik stor gensidig fornøjelse af.

Aktiviteten med Tom skylder vi ham stor tak for. Med sin åbenlyse store viden og erfaring, men aldrig uden indføling, ledede han lørdagens ‘work-shop’ til stor tilfredshed for os alle.
Turen udenfor molen ‘led desværre’ af det alt for gode vejr, hvad billeder nedenfor også afslører.
Vi har kvitteret med et par flasker vin, samt en lille tidsbegrænset link-reklame for North her på siden.

Aftenens festmiddag stod på grill – en 3-retters menu indkøbt og tilberedt af et lille hold af ‘madammerne’. Klubben spenderede rødvinen, og der blev sunget, grinet og snakket til først på natten.

Om natten skiftede vejret, og hjemturen søndag stod på hård vestlig vind. Et, på alle måder, vellykket Contrast-træf, der er alt mulig god grund til at gentage næste år.
7 både var repræsenterede, hvoraf den ene var tilkørende.

p.b.v.
Lars Andersen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.