CONTRASTKLUB

Danmark

Langsgående skot i agterkistebænk

05-01- 2015      Rune Dyrvig
I min Contrast 36 er der et langsgående skot i agterkistebænken, jeg kan ikke se om det er noget der er monteret fra værftet eller det er eftermonteret. Det sidder lige midt i kistebænken og optager en del plads. eg kan ikke umiddelbare se at det afstiver noget, mon de er en herinde der kan hjælpe med en forklaring på dette?? Jeg ville nemlig gerne fjerne dette for at frigive noget plads.

05-01- 2015                                   Johs Dalbjerg

Hej Rune Jeg kan ikke svare på, hvorfor du har et langsgående skot i din Contrast. Jeg har en Contrast 36 bygget i 1986 og søsat i 1987, her er der ikke monteret et langsgående skot i kistebænken. Der er et skot, som går på tværs i båden, hvor den langsgående kistebænk slutter. Min båd er værftsapteret, så her har man ikke set det nødvendig med det pågældende skot.

09-01-2015                                     Erik Skovsager

Jeg har også et langsgående skot i min værftsapterede c362 fra 1986. Skottet er ca. 20 cm. højt og virker da vist bare som en slags rumdeler, der forhindrer, at indholdet rutsjer fra side til side under sejlads. Lige foran det langsgående skot går et tværgående skot (i min båd). Det efterlader et smalt rum mellem skot og agterkahyt, hvor rorstammen går igennem og hvor stophaner til selvlæns sidder. Det langsgående skot stiver det tværgående af. Du har ret i, at det nogen gange ville være rart, det ikke var der, men uden skot bliver rummet meget stort og uhåndterligt, synes jeg. Jeg har ikke haft lyst at fjerne det i de snart 22 år jeg har sejlet med Céleste.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.