CONTRASTKLUB

Danmark

Lazyjack/pack/Zippack

05-09-2005        Niels Bertmann

Hej Er der nogen som har erfaring med, også gerne pris på, og gerne redelig leverandør af zippack/lazyjack til 362/36, så hører jeg gerne.

20-11-2005        Henrik Knudsen

Jeg har netop bestilt en zip-pack hos Elvstrøm Sobstad. Den leveres med lazy-jacks monteret. Den netop bestilte skal afløse en lignende zip-pack. Zip-pack er noget af det bedste der er opfundet, siden man fandt på at putte luft i hjulene på biler. Storsejlet er stort set pakket, når det er taget ned. Elvstrøm laver en zip-pack, som kan monteres i hulkelen på bommen. Storsejlet skal så kun gøres fast i barmene. Det gør, at man ikke behøver at montere skinner på bommen til zip-packen. Da der allerede er monteret skinner på min bom, har jeg valgt at få den “gammeldags” type til montering på siden af bommen. Jeg er spændt på at se den nye zip-pack, da den ikke, som den gamle, går foran masten. Pris incl tysk moms ca. 3800 kr.

21-11-2005        Niels Bertmann

Jeg er også spændt på hvordan det virker. Jeg har bestilt hos Sydsejl i Vordingborg til 5100 (men så taler de også dansk..!!)Vores bliver også fastgjort i hulkehl på siden af bom.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.