CONTRASTKLUB

Danmark

Lokaltræf i Nykøbing Mors d. 27/28. august 2011.

4 både med besætninger havde tilmeldt sig træffet, ikke mange og efter lidt mail’eri var vi enige om at gennemføre. Da weekenden nærmede sig opstod risikoen for aflysning igen, da DMI meldte hård vind fra øst fredag og hård vind fra vest søndag. Ikke de bedste forudsætninger for os på den yderste vestkyst. Lørdag bød heldigvis på perfekt sejlervejr, og ved 4-tiden var de fire besætninger samlet til kaffe og hyggesnak i klubhuset. De fire besætninger var : Erik og Irene, Celeste, Struer; Margrete og Sv. Åge Kyrie, Struer; Jonna og Jens, Piona; Skive og Lone og Niels Havfruen, Lemvig.

Alle kendte alle på forhånd og da sommerferiens oplevelser stadig var i frisk erindring gik snakken lystigt, og der var stor gensynsglæde.

Erik fik testet vores viden om Contrastfamilien med en lille spørgekonkurrence om bådenes historie og tekniske detaljer. Klubben sponsorerede præmier i form af cap og klistermærker.

Om aftenen fik vi familiebesøg, da Balad-klubben også havde arrangeret træf i samme havn og klubhus. Da de kunne mønstre 8 både gav det en del mere liv i klubhuset.

I fællesskab fik vi gang i grillen og tilberedt den medbragte mad, Vinen blev sponsoreret af klubben. Det blev en meget hyggelig aften, hvor stemningen blev løftet med ”Coooontrast” råb og fællessang med balade folket.

Søndag morgen var der fælles morgenkaffe, hvor Meta og Bo Scirocco, Lemvig kom i bil og havde medbragt rundstykker ( Bo var i øvrigt træffets arrangør.) Nu var der bådvandring. Det var spændende. Selvom vi havde set bådene før, var det sjovt at se hvor forskellige bådene er. De mange detaljer of finesser gør at der er masser at vise frem og blive inspireret af. Alle var enige om, at specielt vore både var meget fine og velholdte.

Herefter tog vi afsked, da der ventede en del sømil i hård vind. Igen svigtede vejrprofeterne, vi fik kuling lige i stævnen. Imidlertid kunne den hårde hjemsejlads ikke tage pynten af et godt og hyggeligt Contrasttræf.

ref.
Lone og Niels

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.