CONTRASTKLUB

Danmark

Polardiagram c36

10-12-2008        Rolf Røsok

Hei.  Jeg har i sommer kjøpt en Contrast 36 og har via det svenske Contrastforbundet og Lars Andersen her nettopp fått tilgang til dette flotte forum. Om der er noen her som har polardiagram til Contrast 36 så hadde jeg vært takknemlig om det lot seg gjøre å få en kopi på email.  På forhånd takk.

20-12-2008        Jens Madsen

Hej Rolf Røsok. Hvis det er en tegning over bådens el-installation, du mangler, har jeg måske en sådan. Fra dengang jeg lavede min 36. El-tegninger er lagt i forummet ‘Dokumenter til hentning’ (red.)

20-12-2008        Jens Madsen

Hej Rolf Kan du ikke sende din Emailadresse, der er 4 billeder, de er for store at sende her .

20-12-2008        Lars Andersen

Hej Jens  Vil du ikke maile billederne til mig – se adresse på forsiden af hjemmesiden, så vil jeg køre billederne ned i størrelse og også lægge de store ud som filer, der kan downloades. Der kan meget vel vel mange andre der gerne vil have adgang til disse tegninger.

29-12-2008        Rolf Røsok

Hei Jens.  Polardiagrammet jeg ønsker meg har med båtens fart å gjøre, for eksempel hva er maks teoretisk hastighet man kan oppnå ved en gitt vindhastighet og vindvinkel.  Fremstilles noen ganger grafisk. Noen som har slike data? 

29-12-2008        Rolf Røsok

Polardiagrammet finnes nå tilgjengelig på svenska Contrastforbundet web sider, www.contrastforbundet.org.

29-12-2008        Lars Andersen

Du skal bare vide, at danske medlemmer af den danske Contrastklub IKKE har adgang til den svenske klubhjemmeside, for så vidt angår de sider, der kræver login.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.