CONTRASTKLUB

Danmark

Rustfrit stævnbeslag til 33 og 36

29-01-2007        Lars Andersen

Fra den svenske klub har vi via en af vore egne medlemmer modtaget tilbud om stævnbeslag, ganske lig det beslag Pronavia tidligere tilbød.

Brevet med adresse og pris mv. følger her som pdf-fil (findes nu i dokument arkiv)

05-02-2007        Erik Skovsager

Rigtig god idé med et stævnbeslag. Men jeg synes det er dyrt. Jeg købte et for 3 år siden hos Pronavia. Det gav jeg 2000 sek for!!!

 

24-02-2007        Niels Bertmann

Stævnbeslaget på “Ulla Karen” fik en bule mod bolværket under havnemanøvre(stærk vind). Hva´gør man så? Jeg har afmonteret det og gennem en ven der arb. på en fabrik der laver rustfrie emner er det nu ved at blive rep. Men det er en større proces idet det må skæres op og et nyt stk. (husk endelig syrefast) svejses ind. Derefter polering. Hvis man ikke har en sådan ven (mulighed) ved jeg ikke om det kan betale sig eller om man skal købe et nyt. Jeg venter spændt på resultatet.

11-06-2007        Niels Bertmann

Jeg kan fortælle at mit stævnbeslag er rettet. Et nyt stykke svejset på. Desværre kunne det ikke poleres op på, så i stedet er det blevet sandblæst, så det fremtræder mat. Det ser nu også ganske pænt ud, men desværre er der efter en tid fremkommet rustpletter ved svejsningen. De kan formodentlig fjernes med ståluld, men kommer sikkert igen. Ærgerligt, men i sammenligning med prisen på et nyt kan jeg nok leve med det nogle år.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.