CONTRASTKLUB

Danmark

Sommertræf i Mårup på Samsø d. 29/30. juli 2006

Årets træf havde bestyrelsen i foråret besluttet skulle være et landstræf. En hurtig ‘forbrugerundersøgelse’ afgjorde datoen, som blev sidste weekend i juli. Alligevel ikke optimalt, da mange stadig sejler feriesejlads.
Men al bævren over om der nu kom nogen, blev (som sædvanlig) gjort til skamme – 10-11 både var vi, og fyldte da pænt op i havnen, der heldigvis netop er udvidet, hvorfor der trods det massive fremmøde ingen pladsproblemer var.

Bestyrelsen havde på forhånd lavet forslag til program og ellers opfordret de fremmødende til selv at udmønte oplægget i noget konkret. Flere både var mødt frem allerede fredag, og havde hygget sig gevaldigt også her. Lørdag skulle der så ske noget, og Nordby og Samsø’s højeste punkt Ballebjerg blev besøgt på fælles cykeltur lørdag formiddag, med frokost under parasol på en café i Nordby.
Kort før kl. 16 blev undertegnede og frue (eller var det båden?) fejret med hjemkomsten til de danske farvande med vores i Spanien indkøbte C36’er (egentlig 370’er) i 2004. Champagnen blev skænket til nydelse for alle.

Kl. 16 holdt Tom Hansen, Hundested (33/146), foredrag om de forskellige materialer vore både består af, og  hvordan man omgås de ikke helt ufarlige sager. Tom er tidl. bådebygger på bl.a. Drabanterne, nu underviser på bådebyggerskolen i Helsingør. Et meget lærerigt indslag, hvor vi også fik kigget lidt på de mange materialer Tom havde medbragt. Som det fremgår i Bådprojekter, har Tom sidste år fremstillet en badeplatform til egen båd, der langt hen ad vejen ligner den originale man kunne købe til 36’eren. To 33’ere sejler nu med denne platform, og det klæder bådene!

Grillene blev tændt og havnens længste bord dækket til fællesspisning og en dejlig aften, hvor vejrguderne næsten holdt sig i skindet.
Søndag formiddag drog de, der ikke skulle tidligt afsted, på vandretur Asmindør Hage rundt. Samsø byder på en fantastisk natur!
Herefter tog vi på bådbesøg – altid interessant at se andres løsninger på mangt og meget.

Et vellykket træf der tåler gentagelse en anden gang.

ref.
Lars Andersen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.