CONTRASTKLUB

Danmark

Landstræf i Maarup på Samsø d. 2/3. august 2008.

For anden gang i klubbens korte historie dannede den lille idyllisk beliggende havn ved Maarup på Samsø rammen om et Landstræf. Tilmelding var denne gang ikke ‘formaliseret’, og indbydelsen havde heller ikke lokket med usædvanlige maritime indslag, så bestyrelsen var selvsagt lidt spændte på om andre end os selv ville dukke op! Vejret var, som mange vil huske denne sommer, meget fint de sidste halvanden uges tid af juli måned, med nærmest stilleliggende højtryk og svag til ingen vind fra østlige retninger.

‘Slejpner’ (Gert og Ingrid med deres yngste Amalie), ‘Nelle Blue’ (Ellen og Henrik), begge fra Kolding Syd, samt undertegnede med fru Ellen og datteren Herdis i ‘Banjol’ var ankommet i løbet af fredagen, hvor den fælles tid tilbragtes med badning og grillmad, samt uendelige bådsnakke. Vi forsøgte også at nedtage et forstærket DVB-T signal på en bærbar PC med formandens ‘omvendte parabol’ til hjælp, uden dog noget synligt resultat…(se billede herunder).
Senere på aftenen rykkede vi dog ind i havneskuret, og så blev der ellers dækket op med Irish Coffee, og det der er værre… – da Gert erfarede at formanden medbragte Toms Skilpadder til kaffen, kendte han lige opskriften på en Irish Coffee brygget på skilpadde i stedet for farin!!! Prøves skulle det, og ned kom det også, men vurderingerne var blandede…

Lørdag ved middagstid ankom ‘Aurora’ (Jette og Johannes), Egå, medbringende klubkassereren Erik Skovsager som forgast! Så var vi 5 både repræsenterede, og vi begyndte så småt at indse, at aftenens festdeltagere nu alle var ankommet.
Efter frokost blev cyklerne pumpet og turen gik til Nordby, Danmarks vel mest velbevarede landsby, med besøg i små butikker og så naturligvis en enkelt fra fad i Café Undergrounds gårdhave.
Tilbage i Maarup var der bådkig, startende med beundring af Johannes’ nyeste investering: ny 28Hk Yanmar 3YM30. Efter sigende sparker den r.., og en el. anden vil nok mene at den første Contrast motorsejler nu er skabt.. Bådkig og studeren af andres løsninger er altid utrolig interessant, og et af træffenes absolutte højdepunkter.

Sidst på eftermiddagen begyndte mændene at flytte rundt på bordene til aftenens fest. Vinden var taget noget til, og blikket gik ind imellem mod havet – minsandten om i konturerne af en Contrast dukkede op i bølgen blå, og ind kom ‘Caciopaia’ med Ulla og Kim, medbringende søn og svigerdatter, direkte fra Svendborg. Pæn tur, må man sige. Så var vi da seks både repræsenterede, og det blev ved dem.

Grillene blev tændt og endnu en svært hyggelig festaften kunne begynde, krydret med Petanque konkurrence arrangeret af Johannes og præmieret med formandens til lejligheden medbragte præmier fra Kolding Syd’s bådshop. En herlig aften blev det til.
Søndag gik den friske vind i vest og flere af os måtte af sted mod hjemhavnene. Her følger lidt øjebliksbilleder fra de hyggelige stunder ved træffet:

ref.
Lars Andersen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.