CONTRASTKLUB

Danmark

Sommertræf i Rønbjerg, Limfjorden d. 25/26. august 2007.

Af Karsten Kirketerp

Den 25 August 07 blev der afholdt Contrast træf for Limfjords sejlere i Rønbjerg.
Der var ikke så mange både, som man kunne have ønsket sig, men de der kom havde en dejlig weekend. Nogle kom fredag aften andre lørdag formiddag, nogle kom ikke og andre i bil, og jeg selv kom for sent.
Det skal dog siges at jeg havde en rigtig god undskyldning. Vi måtte hjælpe en Kaskelot med motorstop, så den kom på slæb, 9 tons efter en Yanmar 27 HK i 12sm luft, så tager det sin tid. Der var ikke så mange gæstepladser i den lille havn men en enkelt fiskejolle blev flyttet, så efter et par forsøg blev den sidste Contrast fortøjet.

Vi havde lånt sejlklubbens klubhus til fælles spisning om aftenen, men inden da skulle der afholdes en kapsejlads. Der var til at begynde med en del modstand mod dette, men da de fandt ud af hvad det gik ud på, blev der gået til den med liv og sjæl. Henrik havde indkøbt flamingo, blomster pinde, fibertex og sejlgarn, så der var frit spil og kun fantasien satte begrænsninger. Det må her indskydes at det ene hold var noget handikappet. Det var noget af et ‘misfoster’ de fik rigget sammen, selv om de kun brugte, det halve af den tid, der var afsat. Og det viste sig også at den sejlede som den så ud. Men den anden, den ku´ sku sejle. Efter en lille modifikation med et par huller i sejlet, så hjalp det på den lille overrigning. 3 sejre ud af 3 mulige, så måtte ‘misfostret’ overgive sig.
Efterfølgende blev bådene i øvrigt skænket væk til de tililende børn, blot skulle de ikke lade dem ligge og flyde efter endt brug, men behørigt dumpe dem i affalds spanden efter endt brug. Mon ikke ‘misfostret’ ret hurtig måtte kasseres, hvorimod vinderen sandsynligvis står udstillet.

Derefter var der rundvisning i vores både, og der blev livligt diskuteret. Pludselig kom der en ejer til en plads, hvor der var fortøjet en Contrast, så den måtte lige flyttes, og med så mange Contrast sejlere på 1 båd gik det hurtig, men bov propellen blev dog rigeligt demonstreret.
Det viste sig senere, at dem i bil ikke var sådan at slippe af med, så der blev arrangeret køje pladser og sengetøj så de kunne hygge sig med os andre til grill og fællesspisning.
Næste morgen var der fælles rundstykker og så gik det hjemad. De 2 Aalborg både havde ikke de store problemer med at komme hjem, med en frisk vind bag fra var det ikke let at holde dem tilbage.

Håber at alle havde en god weekend.
MSH Karsten _/) _/)
Madonna Aalborg

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.