CONTRASTKLUB

Danmark

Ror

20-08-2009        Tom Hansen

Roret på vores Contrast 33 er brækket 10 til 20 mm nede i roret. Rorstammen er et rør.

Linket til Pronavia virker ikke, de er, kan jeg læse, gået konkurs. Er der mon en svensk adresse? Ligger der et ekstra ror et sted? 

20-08-2009        Lars Andersen

Ja, så skulle du jo alligevel have hoppet på vognen for et par år siden, da Pronavia eksisterede og vi var rigtig mange (30-50 styk) der bestilte nyt ror til en rigtig rimelig pris.  Det eneste jeg kan bidrage med som en chance er, at jeg ved den svenske Contrast-klub havde til hensigt at lægge et par ror ‘på lager’ til senere tilkomne uheldige bådejere. Om de har dem endnu og de vil sælge til en tidligere fjende, er spørgsmålet. Det var da værd at kontakte

dem – prøv en mail-adresse via deres hjemmeside, eller skriv igen, hvis du ikke får fat i dem.  Pronavia lukkede sidste år, men hvis den svenske klub ikke vil/kan hjælpe, så kan de måske hjælpe med kontakt til nogle ‘efterkommere’ – nogle må have overtaget Pronavias serviceopgaver og vel også adgang til formene. Kommer du i løbet af processen i kontakt med noget vi bør vide, må du gerne viderebringe dette.

11-01-2010        Gert Hald

Har du fået dit ror i orden hvis ikke kan jeg hjælpe dig jeg har haft mit ror revnet i 2 dele og swt er ikke så slemt at lave.

11-01-2010        Børge Iwersen

Hej Gert Er det en metode til at reparere du har brugt ?

11-01-2010        Tom Hansen

Tak for venligheden. Jeg er i gang med at lave et nyt ror. Jeg har lavet modeller og form til et nyt, og der ligger en ny rorstamme klar.  Når jeg er færdig med roret, så laver jeg en lille billedserie og lægger på hjemmesiden. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.